F.A.Q - Cum folosim un Trojan!

  Share
  diana
  diana
  Moderator
  Moderator

  Female
  Number of posts : 118
  Age : 31
  Location : Romania
  Warnings: :
  0 / 1000 / 100

  Points : 46
  Registration date : 2008-01-01

  F.A.Q - Cum folosim un Trojan!

  Post by diana on Thu Apr 17, 2008 12:11 pm

  Uite mi-au zis mai multe persoane sa fac un articol unde sa exlic cum se lucreaza cu un trojan si anume cum se face configurarea, cum se face operatia de infectare si folosirea acestuia.

  Azi voi scrie acest articol(tutorial) in baza trojanului Pro Rat 1.9 Special Edition. Am ales acest trojan deoarece este unul destul de puternic, are multe functii printre care:


  Info Manager - Culege foarte multe informatii despre pc`ul infectat...
  File Manager - Un sistem bine alcatuit pentru lucrul cu file`urile din pc`ul Dvs si pc`ul infectat cu mai multe operatii...
  KeyLogger - Acum puteti usor vedea ce se tapeaza pe pc.
  Printre altele : face screen shot`uri, lucreazza cu registrul si parolele din pc si altele...Cred ca singuri o sa vedeti ce poate...

  Ok, acum sa vorbim insasi de trojan si anume despre cele trei faze: Configurarea si crearea; Infiltrarea si ultima faza Folosirea lui . Pentru comoditate voi vorbi aparte si le voi face in 3 categorii.

  1. Configurarea si Crearea serverului de trojan.

  Dupa lansarea trojanului vedem cum arata acesta. Pentru inceput va spun sa puneti limba vizualizarii trojanului in engleza pentru ca tot despre ce voi vorbi in continuare va fi bazat pe limba engleza... In partea stinga avem un meniu cu mai multe butoane.

  Acum dam click pe ultimul buton si anume Create - Create ProRat Server pentru a face serverul nostru de trojan. Acum avem o alta fereastra in fata noastra.
  In fereastra cu Notifications putem indica modul in care trojanul sa ne trimita noua date de pe pc`ul infectat. Aici totul e simplu, asa ca singuri va veti descurca
  In fereastra General Settings indicati portul serverului (defaul port: 5110) si indicati parola serverului (poate fi oricare). E necesar sa indicati parola ca sa nu va citeasca cineva configurarile sau alte informatii... Dati un nume victimei adica pc`ului infectat. Cit tine de optiunile de mai departe, zic sa le selectati pe toate deoarece sunt necesare pentru folosirea mai eficienta a trojanului... Apropo, prima optiune va intreaba daca vreti ca cind acest server va li lansat sa arate o eroare pe pc`ul infectat...Este la alegerea voastra.
  In fereastra Bind with File puteti sa alegeti un file din pc`ul Dvs pentru a lipi viitorul server cu acesta automat! Deasemena ramine sa decideti daca vreti sa faceti asta sau nu...
  In fereastra Server Extensions indicam tipul serverului ce urmeaza sa fie creat... Prin alte cuvinte indicam extensia acestuia. Am ajuns si la faza finala a configurarii viitorului server de trojan. In fereastra Server icon avem o colectie de iconite care pot fi alese pentru trojan (server). Puteti alege din lista sau acolo mai este un buton Choose new Icon. Cu ajutorul acestuia puteti indica alta iconita din pc`ul Dvs. Acum serverul trojanului este configurat si gata de creare.

  Nu ne ramine nimic decit sa dam click pe butonul Create Server din dreapta acestei ferestre pentru a incepe procedura de creare a serverului de trojan.
  Curind serverul este creat in fisierul de unde ati lansat insasi trojanul. Pot atentiona ca serverul este acel file care are iconita aleasa de Dvs.
  Atentie!!!
  In nici un caz nu lansati acest file deoarece aceasta este calea directa spre auto infectare! Fiti atenti!

  2. Infiltrarea.

  Infiltrarea trojanului este deasemenea o maiestrie mare si conteaza mult! Aici sunt doua cai principale de infiltare si infectare cu trojan si anume:
  - prin e-mail
  - prin contact direct

  Puteti sa trimite-ti un e-mail persoanei ce urmeaza sa fie infectata in care sa se contina si serverul nostru de trojan. Ca text puteti indica ceva interesant sau sa-i spuneti ca ii dati un program cu crack in care programul sa fie veritabil iar crack`ul sa fie lipit cu serverul nostru de trojan. Aici cred ca o sa folositi metode inventate de voi personal. Important sa scoata acest file si sa-l lanseze.
  Prin contactul direct ar fi mai simplu deoarece puteti influenta intr-un mod oarecare asupra acelei persoane. In primul rind, ii puteti spune ca ii dati un joculet mic si interesant sau o programa buna de ascultat muzica online sau orice alta... Important sa faci persoana sa creada in tine si sa accepte file`ul. Cea mai buna varianta ar fi sa stiti care sunt interesele acestuia, astfel sa gatiti ceva pentru acesta special...Exemplu: acesta se ocupa cu grafica... Ii spuneti ca ii dati un super extra gif animator cu care face orice si deasemenea ii spuneti ca acel program trebuie activat online... Pentru sporirea succesului ii spuneti sa inchida antivirusul(daca e posibil) pentru ca acel crack sa lucreze normal... si firewall`ul deasemenea. Dupa ce lea inchis pe acestea si a lansat serverul nostru se poate spune ca este infectat. Nu ne ramine decit sa deschidem iar trojanul nostru Pro Rat si sa indicam acolo ip`ul persoanei infectate...

  Cred ca va aparut intrebarea - Cum pot afla adresa IP? Pe messenger !!! .

  Varianta 1
  1.Comunica cu un id de Yahoo messenger (nu cu mai multe)
  2. Clik pe : Start --> Run
  2. Scrie: cmd
  3. ENTER sau OK ( de regula apare prompterul dos: C:\Documents and Settings\userul_tau> )
  si la prompterul dos scrie:
  netstat -a >c:\log.txt
  4. Deschide fisierul c:\log.txt (cu notepad).
  5. Cauta urmatorul text: ypager.exe (atentie: uneori numele executabilului este diferit, dar in general incepe cu Y pentru yahoo, sau nu apare deloc) ....sau... TCP calculatorul tau:3447 84.38.123.54:5101 ESTABLISHED
  6. De regula primul rezultat gasit este IP-ul cautat. Daca nu sunteti sigur, cautati dupa port care poate fi de la 5000 in sus (aici este 5101)
  unde in exmplul de mai sus 84.38.123.54 este Ip cel cautat


  Varianta 2
  1.Comunica cu un id de Yahoo messenger (nu cu mai multe)
  2. Clik pe : Start --> Run
  2. Scrie: cmd
  3. ENTER sau OK ( de regula apare prompterul dos: C:\Documents and Settings\userul_tau> )
  si la prompterul dos scrie: netstat
  4. Acu nu va face un fisier txt, dar puteti privii in fereastra DOS
  5. Cauta urmatorul text: ypager.exe (atentie: uneori numele executabilului este diferit, dar in general incepe cu Y pentru yahoo, sau nu apare deloc) ....sau... TCP calculatorul tau:3447 84.38.123.54:5101 ESTABLISHED
  6.De regula primul rezultat gasit este IP-ul cautat. Daca nu sunteti sigur, cautati dupa port care poate fi de la 5000 in sus (aici este 5101)
  unde in exmplul de mai sus 84.38.123.54 este Ip cel cautat .

  Acum nu ne ramine nimic decit sa ne conectam la serverul trojanului...

  3. Folosirea trojan`ului.

  Odata fiind conectati incercati sa aflati in primul rind informatia de care aveti nevoie! Nu trebuie sa fiti observati acolo. Un hacker este maiestru atunci cind sparge si nimini nu afla de asta ci nu acela care sparge dar face multa dezordine si se face vazut... Apropo, daca te faci vazut, foarte usor poti pierde conexiunea cu serverul dupa care persoana poate urma un proces de scanare a calculatorului in urma caruia poate fi gasit si sters serverul de trojan. Fiti cit mai atenti cu aceste lucruri.
  Cum ati putea sa aflati parola acestuia folosind unele posibilitati a trojanului si maiestria personala? E simplu! Odata fiind conectati nu uitati de keylogger care inregistreaza to ce se tapeaza acolo... Il rugati sa intre pe mail`ul sau caci ia-ti trimis un e-mail... In acest timp cit acesta scrie login/pass pentru logare, ochii mari si bine vazatori va da cu multa placere parola acestuia=)) Uite ca ati furat si parola persoanei... Daca aveti nevoie de niste file`uri ceva, folositi acel File Manager care este inclus in trojan. Va asigur ca veti putea face multe lucruri cu ajutorul acestuia...
  In rest, cred ca si singuri veti incerca si veti experimenta...

  Pentru incheiere citeva sfaturi...
  Folositi un joiner de file`uri pentru a lipi serverul cu un file oarecare(in cazul nostru - crack)
  Folositi un cryptor pentu a ascunde serverul de trojan de ochii curiosi a antivirusilor. In categoria Hacking Software sunt mai multi postati...

  ATENTIE !!!

  Daca reusiti si cand vreti sa va connectati va da disconnected, este din cauza ca,daca te conectezi normal la acesta trebuie ca persoana sa`l lanseze la acesta in pc. si trebuie sa nu stea cu un firewall ca blocheaza conetiunea... folositi un cryptor bun ca sa`l ascundeti .
  avatar
  cata90_best
  Spectator
  Spectator

  Male
  Number of posts : 1
  Age : 28
  Location : sibiu
  Warnings: :
  0 / 1000 / 100

  Points : 1
  Registration date : 2010-11-26

  Re: F.A.Q - Cum folosim un Trojan!

  Post by cata90_best on Fri Nov 26, 2010 1:46 am

  de unde pot sa descarc trojan 121?? Question
  diana
  diana
  Moderator
  Moderator

  Female
  Number of posts : 118
  Age : 31
  Location : Romania
  Warnings: :
  0 / 1000 / 100

  Points : 46
  Registration date : 2008-01-01

  Re: F.A.Q - Cum folosim un Trojan!

  Post by diana on Fri Nov 26, 2010 10:13 pm

  cata90_best wrote:de unde pot sa descarc trojan 121?? Question
  mai exact pentru ce iti trebuie ?
  ca poate stiu ceva mai bun
  avatar
  Semaca
  Spectator
  Spectator

  Male
  Number of posts : 1
  Age : 25
  Location : Rm-valcea
  Warnings: :
  0 / 1000 / 100

  Points : 1
  Registration date : 2012-03-28

  Re: F.A.Q - Cum folosim un Trojan!

  Post by Semaca on Wed Mar 28, 2012 8:18 pm

  Diana , de unde pot face rost de acest program? Prorat?
  Sau ..imi poti da direct acel file pe care sa-l infiltrez la cineva? E greu de configurat...

  Sponsored content

  Re: F.A.Q - Cum folosim un Trojan!

  Post by Sponsored content


   Current date/time is Sat Feb 16, 2019 5:16 pm